Home Over ons

Over Dakwerken Demessemaeker

Een totaalpakket voor uw dak

Een zeer fijn afgewerkt en waterdicht dak op uw woning plaatsen. Dat is wat wij doen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie en in alle bouwstijlen.

Zaakvoerder Danny Demessemaeker gaat zelf mee plaatsen en controleren. Om u zo kwaliteit en mooie afwerking te garanderen. Echtgenote Carine Van Hout neemt het bedrijfsmanagement voor haar rekening.

Met ons team van 10 vaste medewerkers bieden we u een totaalpakket voor uw dak. Van advies tot voorbereiding, uitvoering en nazorg. Dakwerken Demessemaeker heeft in zijn 60-jarig bestaan al vele vierkante meters dakbedekking aangebracht. Wij hebben dus vele referenties. Al onze klanten kiezen voor betrouwbaar dakwerk. Mond-aan–mondreclame is uw beste garantie.

 

Danny Demessemaeker

Familiebedrijf

Dakwerken Demessemaeker is een vaste waarde in de Kempen. Als familiebedrijf putten we uit een jarenlange ervaring van 70 jaar. Het verhaal start in 1948 wanneer Louis Demessemaeker een bedrijf opricht met specialisatie loodgieterij en sanitaire werken. Alle zinken en koperen hang- en bakgoten werden met eigen hand en op maat gemaakt. Een echte ambachtsstiel.

Louis Demessemaeker Gaston Demessemaeker

Mee door Gaston en Danny Demessemaeker groeide het bedrijf uit tot specialist in dakwerken. We zijn fier op de kennis die we van thuis uit hebben meegekregen. Dat geeft ons de mogelijkheid om een open en vertrouwensrelatie op te bouwen met de klant.

De vierde generatie stoomt zich klaar. Zonen Arne en Jorn zijn dagelijks mee op pad om hun vakkennis aan te scherpen.

Arne DemessemaekerJorn Demessemaeker

Bedrijfsmanagement

Dagelijks staat er een team van deskundigen persoonlijk of telefonisch klaar wat de voorbereidende diensten garandeert. De goede samenwerking tussen ons en de klant berust op een open communicatie. Hierbij is de opmaak van een vrijblijvende, kostenloze en gedetailleerde offerte onontbeerlijk. Gemaakte afspraken worden steeds nagekomen. Dakwerken Demessemaeker beschikt over een eigen veiligheidscoördinator.

Carine Van Hout Greet

 

Duurzame materialen, wagenpark

Voor uw dak hanteren we de hoogste kwaliteitsnorm en de beste, duurzame producten en materialen. De ontwikkelingen op vlak van moderne daktechnieken volgen we op de voet.

Vlug en efficiënt werken. Dat kunnen we dankzij onze Böcker-kraan, HMF-kraan op vrachtwagen met kipbak en ons modern wagenpark. Tegelijk beperken we op die manier gevaren en risico’s.

Onze Böcker- kraan bereikt een hoogte van 44 meter en geraakt tot de achterkant van uw woning. Resultaat : geld - en tijdsbesparing zodat uw dak op 1 dag waterdicht is !

Wagenpark Wagenpark Wagenpark Wagenpark

 

Erkend en geregistreerd aannemer

Wij zijn geregistreerd onder nr. 02.25.11 en hebben een erkenning nr V 22249 KL 4 cat D8 KL3 cat D12 D22 KL1 cat D4 - D21 - D24

(klik voor grotere versie)

Demessemaeker erkend aannemer betrouw op een erkend aannemer Geregistreerd vakman

 

Garantie

Wij zijn als aannemer 10 jaar aansprakelijk voor de waterdichtheid van uw dak.
De garantie bestaat daarin dat wij, met inachtneming van de hierna volgende bepalingen, alle lekkages die gedurende de in de overeenkomst en genoemde garantieperiode ontstaan als gevolg van ondeugdelijkheid van het geleverde materiaal en/of van de door ons verrichte werkzaamheden, zo spoedig mogelijk zullen herstellen.
Het nakomen van de garantiebepalingen geldt als enige en algehele schadevergoeding. Iedere verdere aansprakelijkheid, hetzij door directe of indirecte schade, kosten en belangen uit welke hoofde dan ook, wordt uitdrukkelijk uitgesloten.
De garantie dekt de kosten van reparatie, herlevering of vervanging, inclusief verwerkingskosten, van de door ons geplaatste materialen.
Van de garantie zijn uitdrukkelijk uitgesloten:

  • Lekkages ontstaan door mechanische of gewelddadige oorzaken;
  • Lekkages ontstaan als gevolg van overheidshandelingen;
  • Lekkages ontstaan ten gevolge van aardbeving, storm, blikseminslag en overige gevallen van overmacht.
  • Lekkages ontstaan door verlies van de samenhang van de ondergrond en/of werking van de onderliggende constructie.
  • Lekkages ontstaan als gevolg van het niet of tijdig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

 

 

 

Demessemaeker BVBA
BTW: BE 440.447.603
Noordervaart 29
2200 Herentals
info@demessemaeker.be
tel. 014 23 15 91
fax 014 23 16 91

Erkend aannemer
Registratie nr: 02.25.11 - Erkenning nr: 22249

Demessemaeker BVBA, alle rechten voorbehouden
privacybeleid    -   cookie statement

Website door: willems-it.be