Home Totaalpakket voor dakwerken

Professionele dakwerken voor nieuwbouw en renovatie

Dakwerken Demessemaeker uit Herentals is met zijn ploeg van 10 vaste en gespecialiseerde dakwerkers meester over alle dakwerkzaamheden. Of het nu gaat over een nieuwbouw dak of dakrenovatie. We onderscheiden ons graag door onze grote aandacht voor kwaliteit en fijne afwerking. Ontdek ons totaalpakket van gespecialiseerde activiteiten:

Hellende daken

Kiezen voor dakpannen, leien, zink of koper?

Een nieuw dak of renovatie van uw dak? Dakwerken Demessemaeker is als geregistreerd aannemer de aangewezen partner voor het aanbrengen, renoveren en onderhouden van hellende daken. Van daktimmerwerken, het plaatsen van alle soorten dakpannen, kunstleien en natuurleien tot dakbedekking in zink en koper.

Platte daken

SBS roofing als dakafdichting

Kies voor het meest duurzame dak. Kies voor het laten plaatsen van roofing met duurzame producten van Icopal. Aannemer Demessemaeker geeft u 10 jaar garantie op de uitvoering van uw plat dak. Ontdek de voordelen van SBS roofing dakafdichting.

Een warm dak, een omkeerdak of een groen dak. We adviseren de oplossing die het best past bij uw woning. 

Dakrenovatie

Door de jaren heen krijgt een dak het soms zwaar te verduren. Wie een woning renoveert of verbouwt, doet er dan ook goed aan om te beginnen met het bekijken van de gezondheid van zijn dak en dakconstructie. Het dak is immers de bouwlaag die uw hele woning beschermd tegen de weersomstandigheden. Wanneer kleine dakherstellingen niet meer voldoende zijn om een droge woonst te garanderen laat je best een volledige dakrenovatie uitvoeren door een vakman.

Wist u dat Demessemaeker ook vaak aangesproken wordt voor dakrestauratie en monumentenzorg?

Dakafwerking

Dakramen, lichtkoepels en dakranden

Een mooie en waterdichte dakafwerking. Dat is wat we u garanderen. Door een veluxraam te laten plaatsen in uw hellend dak, kiest u voor meer licht. Of prefereert u een lichtkoepel of lichtstraat op uw plat dak? Lees hoe we u kunnen helpen met het plaatsen van een Velux-dakraam of met het installeren van een Skylux koepel of lichtstraat.

Aan platte daken plaatsen we dakranden en muurkappen in aluminium en polyester.

Dakherstellingen en onderhoud

U herkent wel het probleem: slecht een kleine fit of een verstropte dakgoot kan al zorgen voor heel wat overlast. Kleine mankementen zorgen al snel voor grote kosten als ze niet tijdig worden opgelost. Door een regelmatige check-up of een onderhoud van de dakgoten kan u zichzelf veel ellende besparen.

Wens u vochtproblemen te voorkomen of snel en vooral veilig laten oplossen? Conctacteer dan Dakwerken Demessemaeker voor zowel kleine als grote dakherstellingen of het onderhoud van uw dakgoten.

Vrijblijvend een offerte voor dakwerken?

Je dak vernieuwen, een nieuwbouw dak laten plaatsen of op zoek naar een aannemer voor een dringende dakherstelling? Geef ons een seintje. We helpen u graag voort.

 

Heb je vragen over de kostprijs of mogelijkheden van een hellend dak?

Contacteer ons vrijblijvend!

Gratis prijsofferte

Demessemaeker BVBA, alle rechten voorbehouden
privacybeleid    -   cookie statement

Website door: willems-it.be