Home Blog

Blog: nieuwtjes over dakwerken en isolatiewerken

Over bouwen en verbouwen zijn al eindeloos veel dingen geschreven. Zo ook over de bescherming van uw woning in de vorm van dakwerken en isolatietechnieken.
Dakwerken Demessemaeker zorgt voor een totaalpakket voor daken en gevels. Ons team schoolt zich voortdurend bij om u de beste uitvoering en de scherpste prijs/kwaliteitsverhouding te kunnen garanderen.

Ontdek op deze blog de meest recente informatie.

Het onderdak: beschermt de isolatie tegen regen en sneeuw.

Isolatienorm 2020

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de allerbelangrijkste stap naar een lage energiefactuur. Bovendien is een correcte laag dakisolatie verplicht vanaf 2020
 
Verder lezen   
sloopopvolgingsplan ook verplicht voor dakwerken?

Asbest: sloopopvolgingsplan ook verplicht voor dakwerken?

Verschillende bronnen maken sinds enkele weken melding van een verplicht sloopopvolgingsplan bij werken van een bepaalde ordegrootte als er gevaarlijke materialen mee gemoeid zijn. O.a bij de Vlaamse Confederatie Bouw en bij bepaalde toonaangevende bouwsites zagen we begin juni 2018 informatie verschijnen hieromtrent. Hoog tijd dus voor Dakwerken Demessemaeker om zijn lezers hierover te informeren.
 
Verder lezen   
Sarkingdaken zorgen voor een ononderbroken isolatieschil

Is uw woning luchtdicht?

De EPB-eisen worden strenger. In functie van energiezuinigheid verdient de luchtdichtheid dus zeker uw aandacht. Ongeacht of het gaat over nieuwbouw of renovatie. Want het effect van een dik isolatiepakket gaat quasi volledig teniet als de koude buitenlucht door allerlei openingen kan binnendringen.
 
Verder lezen   
Hoe met je dak energie besparen?

Hoe met je dak energie besparen?

"Hoe kunnen we nog isoleren als onze kamer onder het dak al bewoond en mooi afgewerkt is?" Een vraag die we als dakwerkspecialist dikwijls krijgen. Energiebesparing is een thema dat u en ons bezighoudt.
 
Verder lezen   

Heb je vragen over de kostprijs, premies of mogelijkheden van dakwerken of dakisolatie?

Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Demessemaeker BVBA, alle rechten voorbehouden
privacybeleid    -   cookie statement

Website door: willems-it.be